Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g augurken, in stukjes gesneden
- 150 g uien, in helften gesneden
- 60 g boter, ongezouten
- 40 g suiker
- 4 opgehoopte el kerriepoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)
- 1000 g tomatenblokjes uit blik
- 500 g tomatenketchup
- 70 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 tl zout, plus extra naar smaak
- 2 tl sambal oelek (20 g)
- 1 opgehoopte tl vleesbouillonpasta, zelfgemaakt
- 20 g fruitazijn
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pot
- Kalori
- 1680 kJ / 401 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cashew schenkroom
Değerlendirme yok
Virgin chai vanille cocktail
Değerlendirme yok
Haver horchata
Değerlendirme yok
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Değerlendirme yok
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Değerlendirme yok
Kweeperentaart
Değerlendirme yok
Sous-vide octopussalade
Değerlendirme yok
250 g sjalot kleuren
Değerlendirme yok
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min
Gekruide noten
45min
Borscht
50 min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min