Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier, kalt, mittelgross (53-63 g)
- 15 g Zwiebelschalen, rot
- Wasser, auf 1 l genau aufzufüllen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 61 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40min
Eier rotbraun färben
55 Min
Grissini
2h
Menü: Forellenfillet mit Spargel-Rahmgemüse, Reis und Fruchteis
1 Std.
Eier gelb färben
55 Min
Eier hellblau färben
55 Min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 Min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1h 20min
Erdbeerkonfitüre
1 Std. 5 Min
Himbeer-Zitronen Gelee
45min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55 Min