蟹黃燒賣

蟹黃燒賣

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 1sa 30 dk
Toplam 1sa 45 dk
35 個

Malzemeler

  • 乾香菇 直徑約3公分
    2 朵
  • 200 克
燒賣皮
  • 55 克
  • 中筋麵粉
    200 克
  • 約53-55克
    1 顆
餡料
  • 鹹蛋黃
    2 顆
  • 蝦仁 切丁
    75 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 豬絞肉 細絞肉
    450 克
  • ¼ 茶匙
  • 香麻油
    1 大匙
  • 醬油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 可用泡香菇的水替代
    30 克
  • 洗淨,切末
    30 克
製作燒賣
  • 麵粉 灑粉及擀麵用
  • 500 克

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 個

Sodyum 82.8 mg
Protein 4.1 g
Kalori 270.8 kJ / 64.8 kcal
Yağ 3.2 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 42.1 g
Karbonhidrat 4.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...