Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g di mandorle tostate non salate
- ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 100 di mosto cotto
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 100 g di zucchero
- 30 g di olio di semi di girasole
- 50 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 223.9 kJ / 53.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 2.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 22.5 mg
Alternatif tarifler
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Cartellate
1h 5min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Taralli pugliesi
1 Std. 15 Min
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.