Sanduíches de arroz japonesas (Onigirazu) com salmão teriyaki

Sanduíches de arroz japonesas (Onigirazu) com salmão teriyaki

4.9 7 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 10 dk
8 unidades

Malzemeler

Arroz e salmão
  • arroz p/ sushi
    500 g
  • água
    1300 g
  • lombo de salmão s/ pele cortado em pedaços pequenos
    450 g
  • vinagre de arroz
    4 c. sopa de
  • açúcar
    2 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
Molho teriyaki e salmão
  • alho
    2 dentes de
  • gengibre fresco cortado em fatias (2 mm aprox.)
    15 - 20 g
  • molho de soja
    150 g
  • mirin
    100 g
  • açúcar
    80 g
  • fécula de batata
    20 g
Montagem
  • folha nori
    8 folhas de
  • Maionese q.b. p/ espalhar
  • Espinafres baby, q.b. p/ rechear (50 g aprox.)
  • Abacate maduro q.b. p/ rechear, cortado em fatias (2-3 mm aprox.)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 unidade

Sodyum 1363.8 mg
Protein 17.6 g
Kalori 1801.3 kJ / 430.5 kcal
Yağ 8.1 g
Lif 0.3 g
Doymuş Yağ 1.9 g
Karbonhidrat 66.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...