Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g de azúcar
- 95 g de vino Pedro Ximénez
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 1530 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 - 30 g de piñones crudos
- 175 g de caldo de pollo
- 3 yemas de huevo
- 75 g de nata
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de foie mi-cuit de pato, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1446 kJ / 345 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 351.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Emulsión de patata con pulpo
50 min
Tarta de tres quesos y tomates cherrys
30 min
Sorpresas de pollo con cebollitas caramelizadas
1 godz.
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Fougasse con pera, parmesano y nuez
2h 30min
Ensalada de hinojo y naranja
15 min
Choux de trucha ahumada
1 Std. 20 Min
Bocados de gofre con caviar
30 min
Fondue en pan de payés
1 godz. 15 min
Canelones de confit de pato
1 godz.
Crujientes de queso brie con arándanos
50 min
Dip cremoso de langostinos
10 min