Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g rabarber, dun gesneden
- 320 g risottorijst, type Carnaroli
- 80 g witte wijn
- 800 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 20 g boter
- 20 g verse gember, geraspt
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 67.9 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Değerlendirme yok
Paksoi en ham rijst
40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Ratatouille
40min
Tandoori kip wraps
50min
Pasta met prei en ajvar
30min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Spaghetti met tonijn
40min
Koken van basmatirijst
35min