Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 80 g de chile ancho, sin tallo y sin semillas
- 20 g de chile guajillo, sin tallo y sin semillas
- 100 g de vinagre de manzana
- 4 dientes de ajo, pelados
- 5 cditas de comino en polvo
- 5 cditas de orégano seco
- 7 clavos de olor
- 6 cditas de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
-
1000
g de carne molida de cerdo
veya 1000 g de carne molida de pavo
- Besin Değeri
- şuna göre 1175 g
- Kalori
- 12641 kJ / 3021.3 kcal
- Protein
- 184.1 g
- Karbonhidrat
- 70.6 g
- Yağ
- 222.6 g
- Doymuş Yağ
- 80.1 g
- Lif
- 27.6 g
- Sodyum
- 14614.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa martajada
50min
Pasta de jitomate
2u. 40min
Salsa de chile de árbol seco
20 min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Frijoles Maneados
20 min
Frijoles puercos a mi manera
25 min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30 min
Chamoy
20 min
Salsa roja de molcajete
10 min
Chilorio
1h
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Chiles jalapeños en escabeche
40min