Betteraves sous-vide (avec le Peeler)

Betteraves sous-vide (avec le Peeler)

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 portions

Malzemeler

Épluchage
  • 800 g de betterave crue coupée en deux (± 5 cm de large)
  • 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
  • ½ c. à café de sel selon vos goûts
  • 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 628.5 mg
Protein 2.5 g
Kalori 268 kJ / 63.8 kcal
Yağ 0.1 g
Lif 4.7 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 11.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...