![Betteraves sous-vide (avec le Peeler) Betteraves sous-vide (avec le Peeler)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79e72b0c76e9e847a4df74afdfaf6362/Derivates/094a80649a21a1b036e9f753b5d55fa165d8c8cf.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Épluchage
- 800 g de betterave, crue, coupée en deux (± 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 11.2 g
- Yağ
- 0.1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 628.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45 dk
Trempette de poivrons (muhammara)
1 Std.
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 min
Soupe aux petits pois, saumon au citron, brocolis et patates
1 Std.
Salade de choux rouges et pommes avec feta croustillante et pesto d'herbes
30 Min
Betteraves Sous vide
40 Min
Éplucheur Carpaccio de betteraves et burrata
1h 25min
Éplucheur Casserole de patates douces
1 godz. 20 min
Crème à napper
Değerlendirme yok
Pâte de bouillon de viande
45 dk
Pâte de bouillon de volaille
45 dk
Pommes de terre Cuisson lente (TM6)
45 dk