Warme aardappelen salade met de Peeler

Warme aardappelen salade met de Peeler

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
6 porties

Malzemeler

  • water
    1200 g
  • extra vergine olijfolie (isteğe bağlı) (zie tip)
    2 tl
  • bloemige aardappelen in stukken (5 cm)
    900 g
  • runderbouillon
    285 g
  • eieren (isteğe bağlı) op hun geheel, gespoeld
    4
  • honing
    1 tl
  • graanmosterd
    4 el
  • extra vergine olijfolie
    2 el
  • selder gebeiteld
    2 stengels
  • gepekelde augurk in kleine blokjes
    1
  • verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking
    10 - 15 takjes
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    ¼ tl
  • paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 387.8 mg
Protein 4.7 g
Kalori 775.2 kJ / 185.3 kcal
Yağ 5.1 g
Lif 4.4 g
Doymuş Yağ 0.7 g
Karbonhidrat 31.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...