Cihazlar ve Aksesuarlar
Warme aardappelen salade met de Peeler
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
6 porties
Malzemeler
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (isteğe bağlı) (zie tip)2 tl
-
bloemige aardappelen in stukken (5 cm)900 g
-
runderbouillon285 g
-
eieren (isteğe bağlı) op hun geheel, gespoeld4
-
honing1 tl
-
graanmosterd4 el
-
extra vergine olijfolie2 el
-
selder gebeiteld2 stengels
-
gepekelde augurk in kleine blokjes1
-
verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking10 - 15 takjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
387.8 mg
Protein
4.7 g
Kalori
775.2 kJ /
185.3 kcal
Yağ
5.1 g
Lif
4.4 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Karbonhidrat
31.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basis
8 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Değerlendirme yok
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Değerlendirme yok
Simit - Turkse sesam bagel
2sa 10 dk
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 dk
Citroenslush met champagne
10 dk
Aardbeienpudding
2sa 10 dk
Gestoomde spiegeleieren
15 dk
Basisbouillon
Değerlendirme yok
Vastensoep
30 dk
Romige Aardappelsalade
Değerlendirme yok
Ovenburger
1sa 45 dk
Roze roerei
15 dk