Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten free pastry
- 160 g butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2039.8 kJ / 485.7 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 28.5 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 258.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Seeded sausage rolls
50min
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Zucchini slice
45 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Classic meatloaf
1 godz. 35 min