Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten free pastry
- 160 g butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2039.8 kJ / 485.7 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 28.5 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 258.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Gluten free chicken and leek pies
3h 20 min
Cheesy biscuits
1h 25 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 godz.
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1h 15min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Brandy cream
15 min
Health by chocolate torte
45 min
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50min
Apricot chicken risotto
30min