![Pumpkin risotto with bacon Pumpkin risotto with bacon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5FE41ABB-C86E-40B2-BDDE-8A9F9ECD62F3/Derivates/051487C7-7F9C-49A3-8418-2DE400CDD61D.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1220 g water
- 300 g pumpkin, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ½ - 1 tsp sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 30 g eschalot
- 100 g rindless bacon rashers, cut into thin slices
- 40 g butter
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- sea salt, to taste
- 60 g frozen green peas
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Parmesan cheese, shaved for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2123.2 kJ / 505.5 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 66.6 g
- Yağ
- 17.5 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1329.1 mg
Alternatif tarifler
Vegetable stock paste
30 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Pumpkin soup
30 Min
Aussie potato salad
1h 30min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Zucchini slice
45min
Tuna mornay
45min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min