Pumpkin risotto with bacon

Pumpkin risotto with bacon

4.4 1.3K değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • water
    1220 g
  • pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)
    300 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • eschalot
    30 g
  • rindless bacon rashers cut into thin slices
    100 g
  • butter
    40 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • sea salt to taste
  • frozen green peas
    60 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
  • Parmesan cheese shaved for garnishing

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 505.5 kcal / 2123.2 kJ
Protein 15.8 g
Yağ 17.5 g
Karbonhidrat 66.6 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 6.7 g
Sodyum 1329.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...