Pumpkin risotto with bacon
TM6 TM5

Pumpkin risotto with bacon

4.4 ( 1.3K değerlendirme )

Malzemeler

  • 40 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 1220 g water
  • 300 g pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • ½ - 1 tsp sea salt to taste
  • 2 pinches ground black pepper to taste
  • 30 g eschalot
  • 100 g rindless bacon rashers cut into thin slices
  • 40 g butter
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • sea salt to taste
  • 60 g frozen green peas
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
  • Parmesan cheese shaved for garnishing

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
505.5 kcal / 2123.2 kJ
Protein
15.8 g
Yağ
17.5 g
Karbonhidrat
66.6 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
6.7 g
Sodyum
1329.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler