Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di acqua
- 8 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 8 g di sale
- 12 - 14 fiori di zucca, puliti e a listarelle (vedere consigli)
- 1 zucchina grattugiata
- olio per frittura q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 952.8 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 49.3 g
- Yağ
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 797.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta verze e pancetta
40min
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla Nerano
30min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2 Std.
Frittata di pasta avanzata
25min
Frittelle di agretti
2 Std.
Rustici alla scarola
10 Std.
Pastiera napoletana
8 godz.