
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buckwheat Pasta
- 400 g buckwheat flour
- 120 g water
- 2 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 60 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh parsley thick stems removed, cut in pieces
Bolognese Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions quartered
- 100 g carrots cut in pieces
- 15 g olive oil
- 200 g fresh button mushrooms halved or quartered
- 200 g sausage meat broken in pieces (see tip)
- 500 g beef mince broken in pieces
- 100 g red wine
- 800 g passata preferably homemade
- ½ tsp fine sea salt or to taste
- ½ tsp ground black pepper or to taste
- 1 sprig fresh thyme
- 1 bay leaf
Béchamel Sauce
- 70 g buckwheat flour
- 70 g unsalted butter diced
- 700 g milk
- 2 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 682 kcal / 2853.3 kJ
- Protein
- 32.5 g
- Yağ
- 36.1 g
- Karbonhidrat
- 60.3 g
- Lif
- 8.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.4 g
- Sodyum
- 770.7 mg