Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buckwheat Pasta
- 400 g buckwheat flour
- 120 g water
- 2 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
Bolognese Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 200 g fresh button mushrooms, halved or quartered
- 200 g sausage meat, broken in pieces (see tip)
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 100 g red wine
- 800 g passata, preferably homemade
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 sprig fresh thyme
- 1 bay leaf
Béchamel Sauce
- 70 g buckwheat flour
- 70 g unsalted butter, diced
- 700 g milk
- 2 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2853.3 kJ / 682 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 60.3 g
- Yağ
- 36.1 g
- Doymuş Yağ
- 15.4 g
- Lif
- 8.9 g
- Sodyum
- 770.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raw Beetroot Soup
5min
Chickpea soup with spinach
40min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Değerlendirme yok
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45min
Seitan Chilli
25min
Vegan Spanish Omelette
40min
Spring Rolls
40min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Gluten-free Vegan Lasagne
2u. 20min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min