Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 个 猪肚 ,新鲜的(约450克)
- 面粉 ,清洗用
- 白醋 ,清洗用
- 1500 克 水
- 70 克 料酒
- 5 克 花椒
- 40 克 姜 ,切片
- 5 支 葱 ,打结
- 10 克 油
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1400 克 热水
-
500
克 鸡 ,切块
veya 500 克 童子鸡 ,切块(见要诀) - 10 克 盐
- 1 汤匙 枸杞
- 1 汤匙 生抽 ,蘸料用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 821.3 kJ / 196.5 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 894.5 mg