Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
蘸酱
- 1 厘米 姜 ,去皮
- 50 克 米醋
- 50 克 酱油
- 1 根 葱 ,切末
- 1 茶匙 麻油
- ¼ 茶匙 干辣椒片
日式饺子
- 800 克 水
- 100 克 卷心菜 ,切开(每块5厘米-6厘米)
- 3 厘米 姜 ,去皮
- 2 个 蒜头
- 5 枝 新鲜细香葱 ,切段
- 3 根 葱 ,修剪过,切段
- 300 克 猪肉肉糜
- 1 小撮 海盐 ,调味用
- 1 小撮 白胡椒粉 ,调味用
- 1 茶匙 麻油
- 2 茶匙 酱油
- 2 茶匙 米醋
- 2 茶匙 马铃薯粉
- 1 包 日式饺子皮 (约32张)
- 水 ,饺子封边用
- 油 ,涂抹用
- 水 ,如果需要可以多备一些
- 1 - 2 汤匙 油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 个
- Kalori
- 194.2 kJ / 46.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 3.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 93.1 mg