Cihazlar ve Aksesuarlar
番茄肉丸汤
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 人份
Malzemeler
-
猪肉肉糜300 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
白胡椒粉1 小撮
-
生抽15 克
-
料酒5 克
-
淀粉10 克
-
水1050 克
-
油20 克
-
番茄 切块600 克
-
盐10 克
-
葱 切葱花3 支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
842 mg
Protein
11.2 g
Kalori
669.5 kJ /
160.2 kcal
Yağ
10.7 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
2.9 g
Karbonhidrat
5.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常猪肉料理
10 Tarif
Çin
Çin