Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de petit épeautre, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 7450 kJ / 1760 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 322 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Baguette au sarrasin
15 godz. 25 min
Pain au levain
17 Std.
Pain à la farine d'épeautre
3h
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain aux céréales, abricots et figues
2h 15 min