Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de petit épeautre, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 7450 kJ / 1760 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 322 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain au levain
17 Std.
Pain complet vapeur
4 Std.
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain maison au maïs
2u. 30min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min