Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 6 chiles morita, sin tallo y sin semillas
- 4 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- agua, para cocinar
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- ½ cdita de comino en polvo
- 20 g de vinagre blanco
- 1200 g carne de conejo en piezas
- Besin Değeri
- şuna göre 1200 g
- Kalori
- 8668.8 kJ / 2071.9 kcal
- Protein
- 257.2 g
- Karbonhidrat
- 95.3 g
- Yağ
- 73.4 g
- Doymuş Yağ
- 21.1 g
- Lif
- 29.8 g
- Sodyum
- 4086.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de res
1 Std. 15 Min
Adobo básico
30min
Queso panela en salsa roja con nopales
50min
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min
Salsa de chile de árbol seco
20 Min
Totopos con requesón
1 Std. 20 Min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Chiles en escabeche
1 Std.
Mole de pimienta
25 Min
Caldo de camarón
40min
Clemole rojo
40min
Caldo de camarón
25 Min