Onigiri
TM6

Onigiri

4.3 (7 değerlendirme)

Malzemeler

Cottura riso

  • 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
  • 580 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 ½ cucchiaini di sale

Onigiri

  • 150 g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
    veya 150 g di filetti di salmone fresco cotto, a tocchetti
  • 5 fogli di alga kombu, tagliata a strisce (2x5 cm)

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1204.5 kJ / 287.8 kcal
Protein
7.3 g
Karbonhidrat
60.4 g
Yağ
3.6 g
Doymuş Yağ
0.4 g
Lif
0.8 g
Sodyum
507.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler