Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura riso
- 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
- 580 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 ½ cucchiaini di sale
Onigiri
-
150
g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
veya 150 g di filetti di salmone fresco cotto, a tocchetti - 5 fogli di alga kombu, tagliata a strisce (2x5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1204.5 kJ / 287.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 507.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1u. 20min
Ravioli cinesi
1 godz.
Arepas al formaggio
30min
Cinnamon rolls
4 godz.
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Ramen coreano con tofu
50min
Capesante con purè di pastinaca e crumble alla pancetta
30min
Gyoza
1 godz.
Cronuts (TM6)
3 godz.
Panini al vapore con pulled pork
3 godz.
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2h 10min
Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta
4h 50min