Cihazlar ve Aksesuarlar
干煎虾
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
食油30 克
-
新鲜姜 切片10 克
-
青葱 切成3公分段2 小支
-
新鲜虾 去须400 克
-
盐1 茶匙
-
酱青1 茶匙
-
绍兴花雕酒1 汤匙
-
糖30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
21 g
Kalori
801 kJ /
191 kcal
Yağ
8 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
春节年菜庆团圆
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası