Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 汤匙 新鲜芫荽 ,只取叶片
- 10 个 蒜瓣
- 5 条 指天椒 ,适量调味
- 2 条 新鲜红辣椒 ,去籽
- 1 汤匙 糖
- 50 克 酸柑(青柠)汁 (约4粒酸柑)
- 3 汤匙 鱼露
- 600 克 水
- 1 茶匙 自制鸡精粉
- 4 支 新鲜香茅
- 600 克 石甲鱼 (1尾鱼),清除内脏并去腮去鳞,在鱼身处划刀 (参考贴士)
- 1 粒 新鲜酸柑(青柠) ,切薄片,装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 0.2 g