Cihazlar ve Aksesuarlar
泰式青柠蒸鱼
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
6 人份
Malzemeler
-
新鲜芫荽 只取叶片1 汤匙
-
蒜瓣10 个
-
指天椒 适量调味5 条
-
新鲜红辣椒 去籽2 条
-
糖1 汤匙
-
酸柑(青柠)汁 (约4粒酸柑)50 克
-
鱼露3 汤匙
-
水600 克
-
自制鸡精粉1 茶匙
-
新鲜香茅4 支
-
石甲鱼 (1尾鱼),清除内脏并去腮去鳞,在鱼身处划刀 (参考贴士)600 克
-
新鲜酸柑(青柠) 切薄片,装饰用1 粒
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
22.1 g
Kalori
502 kJ /
120 kcal
Yağ
1.1 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
亚洲最辣
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası