Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ cucchiaino di pepe in grani
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + i gambi
- 20 g di succo di limone (½ limone)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
- 700 g di polpo fresco o decongelato, a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi (cozze, vongole, fasolari...)
- 300 g di molluschi cefalopodi tagliati ad anelli (seppie, calamari, totani...)
- 200 g di crostacei puliti e sgusciati (gamberi, gamberetti, mazzancolle, cannocchie, scampi...)
- 300 g di insalata mista a foglie piccole
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette al sugo
45 Min
Confettura classica
55 min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Değerlendirme yok
Minestrone
45 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Insalata di mare
Değerlendirme yok
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Focaccine fantasia
2hod. 5min
Rollè di tacchino
50min
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55 min