Cihazlar ve Aksesuarlar
Milföy Pastası
Hazırlık 1sa
Toplam 5sa
4 porsiyon
Malzemeler
Vanilyalı Krema
-
süt500 g
-
şeker100 g
-
un40 g
-
mısır nişastası10 g
-
yumurta sarısı (yaklaşık 5 yumurtanın sarısı)100 g
-
vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri1
-
su1000 g
-
sirke1 yk
Milföy Hamuru
-
tereyağı parçalara bölünmüş (1-2 cm), dondurulmuş (bk. öneriler)200 g
-
un serpmek için ekstra un200 g
-
su soğuk (kullanmadan önce 10 dakika dondurucuda bekletilmiş)90 g
-
tuz2 tutam
Pişirme ve Birleştirme
-
pudra şekeri50 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
91.5 mg
Protein
13.7 g
Kalori
3236.3 kJ /
773.5 kcal
Yağ
48.5 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
28.9 g
Karbonhidrat
72.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Değerlendirme yok
Turplu Taze Otlu Quark
5 dk
Taze Pembe Makarna
1sa
Limonlu Pişmeyen Cheesecake
8sa 15 dk
Midyeli Penne
1sa 5 dk
Krem Karamelli Kakaolu Kek
7sa
Buharda Çikolatalı Kek
1sa 10 dk
Çikolatalı Parfe
2sa 25 dk
Vegan Makarna
1sa
Çikolatalı Devil's Kek
5sa
Pizza Margherita
2sa 15 dk
Mini Donut
2sa 45 dk