Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Focaccia
- ½ cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12 g)
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (12 g) - 500 g di latte + q.b.
- 500 g farina per pane
- 2 cucchiaini rasi di sale (10 g) + q.b.
Farcitura
-
100
g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio (peso sgocciolato)
veya 100 g di prosciutto cotto (peso sgocciolato) - 50 g di olio di arachidi
- 1 tuorlo d'uovo a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio di aceto di vino
- 1 cucchiaini rasi di sale
Terminare la preparazione
- 125 g di mozzarella sgocciolata, a fette
- 100 g di pomodori, a fette
- 2 uova sode a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2092 kJ / 500 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 68.9 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cookies alle gocce di cioccolato
50 Min
Empanada di tonno
1 Std. 10 Min
Pan Brioche
5 Std.
Piadina romagnola
15 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Focaccia di patate
2h 50min
Pizzette
1 Std. 20 Min
Grissini
1 Std. 20 Min
Base per pizza
49h 30 min
panini al latte
2h 5min
Pane a torciglione veloce
40 Min