Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 40 g farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di zucchero
- 5 tuorli
-
1
stecca di vaniglia, i semini
veya 1 bustina di vaniglia in polvere, i semini - 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero (isteğe bağlı)
- 120 g farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
-
15
ribes rosso freschi
veya 15 lamponi freschi - 10 foglioline di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2186.8 kJ / 522.7 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 33.1 g
- Doymuş Yağ
- 17.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 358.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Pan di Spagna panna e fragole
2 Std.
Bomboloni croccanti con crema
5h 30min
Torta mimosa
1h 5min
Tronchetto al tiramisù
4j
Rotolo al tiramisù
3h 30min
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4j
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5j