![Alberello di bignè con crema diplomatica Alberello di bignè con crema diplomatica](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/02d1acc64e8c89c3fe336bcc749f417b/Derivates/9c3d5047e1c4f7ff9b3cca56a2acdc449f439f14.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 40 g farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di zucchero
- 5 tuorli
-
1
stecca di vaniglia, i semini
veya 1 bustina di vaniglia in polvere - 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero (isteğe bağlı)
- 120 g farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
-
15
ribes rosso freschi
veya 15 lamponi freschi - 10 foglioline di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2186.8 kJ / 522.7 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 33.1 g
- Doymuş Yağ
- 17.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 358.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cream tart a cuore (di LuCake)
10 Std. 20 Min
Besciamella
15 min
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10 Std.
Colomba
9h
Pandoro TM6
15h 15min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30min
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Torta della nonna (TM6)
1 Std. 30 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.