Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 410 g suiker
- 330 g zachte boter
- 5 eierdooier
- 260 g bloem
- 1 tl bakpoeder
- 60 g havervlokken, en iets meer om te besprenkelen
- 1 ½ tl zout
- 480 g vers geperst citroensap
- 2 citroenen, liefst biologisch, enkel de schil
- 1 stuk verse gember (± 2 cm), fijn geraspt (isteğe bağlı)
- 60 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 8 eieren
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 50 g kwark kaas
- 80 g ricotta
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en fruitgedeelte in dunne plakjes gesneden, als afwerking (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 891.5 kJ / 213.1 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 156.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Değerlendirme yok
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Değerlendirme yok
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Değerlendirme yok
Taartje met chocolade-praliné
Değerlendirme yok
Glutenvrije kerstfruitcake
Değerlendirme yok
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Gemengde bessen taartjes
Değerlendirme yok
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Vijgenmosterd
25 Min
Drijvende eilandjes
40 Min