Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de cèpes frais, en lamelles
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 1200 g de pommes de terre, en fines rondelles (2-3 mm)
- 500 g de crème liquide entière
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de gruyère, râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2913 kJ / 699 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Galettes de spaghetti de patates douces (latkes)
55min
Lasagne à la bolognaise
2h 15 min.
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Tartelettes au chèvre, poireau et fenouil
45min
Purée mousseline
40min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Pain apéritif aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1h 30min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1h 20min
Pizza au pesto rouge
1h
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min