Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di acqua
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 50 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
Condimento
- 50 g di pancetta a striscioline o cubetti
- 150 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (isteğe bağlı)
Terminare la preparazione
- 250 g di scamorza, a fette
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di origano secco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 12 pezzi
- Kalori
- 13355 kJ / 3192 kcal
- Protein
- 143.8 g
- Karbonhidrat
- 328.9 g
- Yağ
- 153.6 g
- Doymuş Yağ
- 45.6 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 5489.1 mg
Alternatif tarifler
Focaccia di patate in padella
1h
Mafalde siciliane
2h 15min
Crostata salata multicolore
1h
Cappon magro
4h 30 min
Baguette francese (TM6)
5h
Falsomagro alla siciliana
3h 30min
Muffolette
3h
Crostata ripiena alle mele
2h
Biscotti di vetro segnaposto
2h
Panada sarda di salsiccia e patate
45min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Pane siciliano
2 Std. 45 Min