Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di zucchero
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 6 uova
- 1000 g di mascarpone freddo
- 250 g di biscotti savoiardi
- 50 g di liquore all'arancia (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porzione
- Kalori
- 23861.4 kJ / 5703 kcal
- Protein
- 99 g
- Karbonhidrat
- 350 g
- Yağ
- 437 g
- Doymuş Yağ
- 245 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 4083 mg
Alternatif tarifler
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Salsa al caramello
35 Min
Crema chiboust
1h
Cheesecake alla crema catalana
4h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Fragole ricoperte al cioccolato bianco e pistacchi
1h
Crema mousseline
1h
Mousse al caramello salato
5h 30min
Cestini di crema al caffè
4h
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min
Crema diplomatica
30min
Caramello salato
1h