Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Geroosterde groenten
- 80 g venkelknol, in partjes (1 cm)
- 70 g rode uien, in partjes (1 cm)
- 100 g rode paprika, in blokjes (2 cm)
- 100 g bloemkool, in kleine roosjes
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- 2 el olijfolie
Pesto
- 20 g Parmezaanse kaas
- 10 g pijnboompitten
- 1 teentje knoflook
- 30 g verse basilicumbladeren
- 20 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1-2 cm) en ingevroren
- 200 g bloem
- 90 g koud water
- ½ tl zout
-
150
g geitenkaas, in 8 gelijke stukken
veya 150 g Camembert, in 8 gelijke stukken - 1 eierdooier, losgeklopt
- 200 g kerstomaten aan de tros
- 10 verse basilicumbladeren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1737.1 kJ / 415.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 32.4 g
- Doymuş Yağ
- 17.2 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 645.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Rode ogen gevulde eieren
Değerlendirme yok
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Mini Fougasse
Değerlendirme yok
Zuurkool
Değerlendirme yok
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35 min
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Zoetzure vis met rijst
1h 5 min