Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
TM6

Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric

1.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 115 g extra virgin olive oil, divided
  • 150 g garlic cloves
  • 500 g vegan whipping cream, e.g. Silk®, Flora™
  • 225 g vegan butter, in pieces
  • 2 tbsp nutritional yeast
  • 10 sprigs fresh thyme
  • salt, to season, to taste
  • pasta, any type, cooked, to serve

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2365.1 kJ / 565.3 kcal
Protein
3.3 g
Karbonhidrat
21.4 g
Yağ
52.4 g
Doymuş Yağ
24.1 g
Lif
1.7 g
Sodyum
239.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler