Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric

Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric

1.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 portions

Malzemeler

  • extra virgin olive oil divided
    115 g
  • garlic cloves
    150 g
  • vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™
    500 g
  • vegan butter in pieces
    225 g
  • nutritional yeast
    2 tbsp
  • fresh thyme
    10 sprigs
  • salt to season, to taste
  • pasta, any type, cooked to serve

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 239.5 mg
Protein 3.3 g
Kalori 2365.1 kJ / 565.3 kcal
Yağ 52.4 g
Lif 1.7 g
Doymuş Yağ 24.1 g
Karbonhidrat 21.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...