Cihazlar ve Aksesuarlar
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Hazırlık 15 dk
Toplam 10sa 55 dk
12 portions
Malzemeler
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
white sugar60 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
xanthan gum½ teaspoon
Apple Mousse
-
water425 g
-
Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
white sugar115 g
-
agar agar1 tsp
-
oil spray
-
aquafaba315 g
-
coconut cream2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
white sugar100 g
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces (see Tips)155 g
-
plain flour155 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
323.1 mg
Protein
5.5 g
Kalori
1891.1 kJ /
452 kcal
Yağ
11.8 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
3.4 g
Karbonhidrat
81.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Miso Soup
40 dk
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Değerlendirme yok
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
Değerlendirme yok
Blueberry Jam
Değerlendirme yok
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Değerlendirme yok
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24sa 40 dk
Pineapple tarts
1sa 30 dk
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4sa 20 dk
Focaccia
2sa 5 dk
Kimchi butter
1sa 10 dk
Spiced pork terrine
24sa
Wholemeal crumpets
1sa 40 dk