Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
TM6

Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)

2.2 (5 değerlendirme)

Malzemeler

Rosemary Ice Cream

  • 795 g oat milk
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 60 g white sugar
  • 200 g sugar syrup (see Tips)
  • ½ teaspoon xanthan gum

Apple Mousse

  • 425 g water
  • 1020 g Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
  • 215 g white sugar
  • 1 tsp agar agar
  • oil spray
  • 315 g aquafaba
  • 2 tsp coconut cream
  • 1 pinch cream of tartar
  • ½ tsp xanthan gum

Toasted Oat Crumble

  • 1 tsp fresh rosemary, leaves only, chopped
  • 140 g brown sugar
  • 70 g rolled oats
  • 155 g plain flour
  • 1 tsp salt
  • 155 g vegan butter, in pieces (see Tips)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1847.8 kJ / 441.6 kcal
Protein
4.4 g
Karbonhidrat
82.5 g
Yağ
11.6 g
Doymuş Yağ
3.2 g
Lif
3.8 g
Sodyum
347.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler