Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 蒜頭
- 1 根 新鮮辣椒, 切段
- 15 克 紅蔥頭
- 1 大匙 蝦米
- 1 大匙 油
- 200 克 豬絞肉
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 香油
- 1 大匙 油蔥醬
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 500 克 水
- 1 大匙 細白砂糖
- 1 大匙 米酒
- ¼ 茶匙 太白粉, 加入10克水調勻
- 300 克 粄條
- 50 克 紅蘿蔔, 切絲
- 1 把 韭菜 (約150克),切小段
- 50 克 高麗菜, 切絲
- 2 根 西洋芹, 切小段
- 2 根 新鮮香菜, 只取葉子,裝飾用 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1148 kJ / 274 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 24.5 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 1.5 g