Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
梅干控肉餡
- 10 克 薑
- 10 克 油
- 15 克 蔥 ,切段(約1公分)
- 200 克 豬五花肉 ,切塊(約1.5公分)
- 5 克 糖
- 10 克 黑糖
- 30 克 鳳梨 ,切丁(約0.5公分)
- 60 克 梅干菜乾 ,洗淨後擠乾,切小段(約0.5公分)
- 1 大匙 米酒
- 1 - 1 ½ 大匙 醬油 ,依醬油鹹度調整
- 10 克 蒜頭
- 150 克 水
包子麵糰
- 60 克 水
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 20 克 糖
- 210 克 中筋麵粉 ,多備一些撒粉用
- ¼ 茶匙 鹽
- 70 克 牛奶
- 1 茶匙 油
蒸包子
- 600 克 水
- Besin Değeri
- şuna göre 1 個
- Kalori
- 1326.8 kJ / 317.4 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 2.3 g