Cihazlar ve Aksesuarlar
薑絲炒大腸
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 人份
Malzemeler
煮大腸
-
水1000 克
-
豬腸 (豬大腸)300 克
-
薑 切片20 克
-
洋蔥 切塊20 克
-
鹽¼ 茶匙
薑絲大腸
-
蒜頭3 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽切段1 根
-
油1 大匙
-
薑 切絲30 克
-
酸菜 (酸菜頭), 切絲150 克
-
黃豆醬1 大匙
-
醋2 大匙
-
醬油1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
糖1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
太白粉 與20克水調勻¼ 茶匙
-
香油1 茶匙
-
蔥 切小段1 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
11.9 g
Kalori
1804 kJ /
431 kcal
Yağ
38.4 g
Lif
0.7 g
Karbonhidrat
19.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan