Cihazlar ve Aksesuarlar
Bläckfisksallad (sous-vide)
Hazırlık 30 dk
Toplam 8sa
4 portioner
Malzemeler
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1600 g
-
färsk bläckfisk armar (2-2,5 cm tjocka)600 g
-
paprikapulver1 msk
-
olivolja30 g
-
salt½ - ¾ tsk
-
vitlöksklyftor krossade2
-
torkade lagerblad2
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
morötter skurna i stavar (0,5 x 5 cm)120 g
-
rödlök halverad, därefter skivad (0,5 cm)100 g
-
grön paprika skuren i stavar (0,5 x 5 cm)80 g
-
röd paprika skuren i stavar (0,5 x 5 cm)80 g
-
extra virgin olivolja30 g
-
vitvinsvinäger15 g
-
färsk persilja5 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
594 mg
Protein
25 g
Kalori
1177 kJ /
281 kcal
Yağ
17 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Laxburgare med parmesanzucchini
Değerlendirme yok
Torsk i tomatsås
1sa
Fisktacos med coleslaw
25 dk
Asiatisk ångad laxsida
Değerlendirme yok
Curry laksa
Değerlendirme yok
Fisktacos med japansk majonnäs
Değerlendirme yok
Poké bowl med tonfisk
1sa
Krämig svamprisotto med räkor
1sa
Thaisallad med jordnötsdressing
30 dk
Räkor i chili och vitlök
Değerlendirme yok
Avokado med ägg och laxtartar
Değerlendirme yok
Sous-vide lax
Değerlendirme yok