Cihazlar ve Aksesuarlar
Miso-aubergine (sous-vide)
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 45 dk
4 portioner
Malzemeler
-
vit miso90 g
-
mirinsås40 g
-
35 g vattensake35 g
-
socker30 g
-
sesamolja1 ½ tsk
-
salt2 nypor
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1600 gram
-
aubergine skivad (2 cm), därefter skuren i bitar (3 cm)360 g
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
rostade sesamfrön1 msk
-
vårlök snedskuren1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
670 mg
Protein
4 g
Kalori
654 kJ /
156 kcal
Yağ
6 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
0.9 g
Karbonhidrat
13 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Blomkålsmos
Değerlendirme yok
Bulgur
Değerlendirme yok
Stekt sparris
Değerlendirme yok
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Değerlendirme yok
Fänkålssallad
Değerlendirme yok
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Değerlendirme yok
Kashmiri-ris
Değerlendirme yok
Naanbröd med lök och kummin
Değerlendirme yok
Potatis- och rotsellerigratäng
Değerlendirme yok
Rosmarin- och rotfruktsmos
Değerlendirme yok
Janssons Frestelse
1sa 40 dk
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Değerlendirme yok