豆豉蒸笋壳鱼

豆豉蒸笋壳鱼

4.6 10 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
3 人份

Malzemeler

  • 新鲜的鱼 选择笋壳鱼
    450 克
  • 蒸鱼豉油
    1 汤匙
  • 30 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 红甜椒 去籽切块
    40 克
  • 黄甜椒 去籽切块
    40 克
  • 豆豉 选择干豆豉
    20 克
  • 丝瓜 去皮切成5-6厘米条
    ½ 根
  • 蒸煮用
    500 克
  • 切末
    1 支

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 586.4 mg
Protein 18.4 g
Kalori 838.7 kJ / 200.7 kcal
Yağ 12.1 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 2.3 g
Karbonhidrat 4.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...