Cihazlar ve Aksesuarlar
豆豉蒸笋壳鱼
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
3 人份
Malzemeler
-
新鲜的鱼 选择笋壳鱼450 克
-
蒸鱼豉油1 汤匙
-
油30 克
-
蒜头2 瓣
-
红甜椒 去籽切块40 克
-
黄甜椒 去籽切块40 克
-
豆豉 选择干豆豉20 克
-
丝瓜 去皮切成5-6厘米条½ 根
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切末1 支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
586.4 mg
Protein
18.4 g
Kalori
838.7 kJ /
200.7 kcal
Yağ
12.1 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
2.3 g
Karbonhidrat
4.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
地道中国菜:春天的鲜美
10 Tarif
Çin
Çin