Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastel
- aceite de girasol, para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 120 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
Glaseado
- 250 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 500 g de azúcar glass
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 cditas de extracto de vainilla natural
- ¼ cdita de sal
- colorante vegetal rojo, gel o líquido (ver tip)
cobertura
- 1 granada, desgranada
- 3 - 4 malvaviscos, blancos, para decorar (isteğe bağlı)
- merenguitos, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 2450.2 kJ / 585.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 92.2 g
- Yağ
- 22.4 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 152.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastel de elote con rompope TM6
2h
Pay de queso
6h
Pastel de tres leches
2h
Crepas
1h 15 min
Pay de manzana casero
2 Std. 20 Min
Crepas, receta básica
1h 20 min
Pastel de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Pastel de abejas con glaseado
1h 25 min
Pastel de zanahoria
1h 30 min
Panqué de vainilla
2h 40min
Pastel de tres leches
3 Std.
Roles de canela
2h 30min