Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastel
- aceite de girasol, para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 120 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
Glaseado
- 250 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 500 g de azúcar glass
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 cditas de extracto de vainilla natural
- ¼ cdita de sal
- colorante vegetal rojo, gel o líquido (ver tip)
cobertura
- 1 granada, desgranada
- 3 - 4 malvaviscos, blancos, para decorar (isteğe bağlı)
- merenguitos, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 2450.2 kJ / 585.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 92.2 g
- Yağ
- 22.4 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 152.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Betún de queso crema
5min
Panqué de vainilla
55 min
Pastel húmedo de chocolate
1h 25 min
Nidos de triffle de chololate de Pascua
30 min
Sangría virgen de otoño
35 min
Helado de vainilla y fresa
12h
Mil crepas de limón
1h
Pastel capuchino
2h
Galletas de cocoa decoradas
1h 45 min
Pastel triple chocolate en capas
2h 30 min
Crepas
1h 15 min
Crepas, receta básica
1h 20 min