Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
veya 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (12 g) - 350 g de harina
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal fina
- 170 g de mantequilla
- 1 yema de huevo, para barnizar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de elote
2 godz.
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30min
Rosca de yogur
1h 40min
Concentrado de caldo de carne
45min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Bollitos de albahaca y parmesano
2h 50 min
Niño envuelto
1h 30min
Pan de muerto
3h
Baguette
3 godz. 45 min
Pan de leche con nueces
1 Std. 50 Min
Pan brioche
14 godz.