Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa de caramelo y sal
-
250
g de azúcar refinada
veya 250 g de azúcar estandar - 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1030 g de agua
- 30 g de mantequilla sin sal, fría y en un solo trozo (aprox. 60 mm x 40 mm x 10 mm)
- 1 cdita de jugo de limón, recién exprimido
- 1 cdita de sal
- 50 g de vinagre blanco
Helado
- ½ vaina de vainilla
- 600 g de leche entera
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de azúcar refinada
- 6 yemas de huevo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de caramelo TM6
1 godz. 30 min
Salsa holandesa TM6
15min
Espuma de frutos rojos
10 Min
Tejas de almendras
1 godz. 30 min
Barra de chocolate y caramelo con sal
2 godz. 40 min
Helado de chocolate
12h
Helado de coco y té verde
5 godz. 20 min
Palanqueta de cacahuate TM6
1 godz. 30 min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2 godz. 5 min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1 Std. 50 Min
Helado de choco menta
24 Std.
Baguette
3h 45min