Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa de caramelo y sal
-
250
g de azúcar refinada
veya 250 g de azúcar estandar - 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1030 g de agua
- 30 g de mantequilla sin sal, fría y en un solo trozo (aprox. 60 mm x 40 mm x 10 mm)
- 1 cdita de jugo de limón, recién exprimido
- 1 cdita de sal
- 50 g de vinagre blanco
Helado
- ½ vaina de vainilla
- 600 g de leche entera
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de azúcar refinada
- 6 yemas de huevo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Helado de vainilla
12 Std.
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 Min
Espuma de frutos rojos
10 Min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 Min
Filete Wellington
14 Std.
Caramelo salado
1 Std.
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Helado de chocolate
12 Std.
Espuma de frutos rojos
10 Min
Salsa de caramelo TM6
1 Std. 30 Min
Palanqueta de cacahuate TM6
1 Std. 30 Min
Jocoque casero
15h