Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gember-knoflooksaus
- 2 teentjes knoflook
- 20 g verse gember, in plakjes (2 mm)
- 25 g lente-uien, wit en groen gedeelte, in plakjes gesneden
- 50 g olie
- ¼ tl zout
Verse chilisaus
- 3 verse chilipepers (± 40 g), in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 15 g verse gember, in plakjes (2 mm)
- 15 g rijstazijn
- 10 g vers geperst citroensap
- 10 g geroosterde sesamolie
- 20 g lichte sojasaus
- ¼ - ½ tl suiker
- 2 - 3 snuifjes zout
Hainanese kiprijst
- 300 g jasmijnrijst
- 600 - 800 g kippendijen, met vel
- 20 g verse gember, in stukken
- 80 g lente-uien
- 1200 - 1300 g water, of tot max. capaciteit, en iets meer om te dekken en het ijsbad
- ijsblokje, voor ijsbad
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olie
-
½ - 1
tl kippenbouillonpasta
veya ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 el lente-ui, witte en groene delen, gehakt
- 2 - 3 el lichte sojasaus, en iets meer om te bestrijken
- 1 tl geroosterde sesamolie
- 1 - 2 snuifjes sesamzaad
- komkommer, schoongemaakt, ongeschild, in plakjes gesneden, om op te dienen
- gebakken ui, kant en klaar, om te bestrooien (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2781.6 kJ / 664.8 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Karbonhidrat
- 56.3 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 1112.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Değerlendirme yok
Cholent
Değerlendirme yok
Charoset
15min
Turkse gekruide lamshapjes
Değerlendirme yok
Rode ogen gevulde eieren
Değerlendirme yok
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Dropijs
8h 30min
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Tostadas met kip
40min
Lolly's
40min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Kip garam masala
50 min