Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g de lait demi-écrémé
- 160 g de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 2 œufs
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ pincée de sel
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de sucre glace
- beurre, pour le moule
- 100 g d'eau froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1682.8 kJ / 399.5 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 67.5 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 68.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche tressée de Noël
1 godz. 45 min
Tarte au sucre
3h 50min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 Std. 20 Min
Brioche tressée
14h 40 min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Brioche moelleuse
4h 15min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche Nanterre
4h 15min