Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
5
g di malto di orzo
veya 5 g di zucchero - 10 g di lievito di birra fresco
- 1580 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 150 g di pomodori ciliegino, preferibilmente grandi e maturi
- 50 g di olive baresane (vedere varianti)
- 1 pizzico di origano secco
- fiocchi di sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1766.5 kJ / 422.2 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 65.9 g
- Yağ
- 15.1 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 665.7 mg
Alternatif tarifler
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20 min
Panzerotti
5h
Focaccia a bastone
5h
Panzerottini TM6
4 Std.
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3h 20 min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Pettole pugliesi
3sa
Focaccia barese
2h 55 min
Pizza barese ai pomodorini
2j
Pizza napoletana
9h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h