Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
- 50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
- 15 g di sale
- 2 g di caglio animale liquido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 5175.6 kJ / 1237 kcal
- Protein
- 66.3 g
- Karbonhidrat
- 93.2 g
- Yağ
- 67.1 g
- Doymuş Yağ
- 38.8 g
- Sodyum
- 6614 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Formaggio alle noci
20 Std. 30 Min
Yogurt
12h
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Primosale
4sa 45 dk
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5sa
Ricotta (TM6)
16h 30min
Ricotta
5h 30min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 Std. 30 Min
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min