Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
- 50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
- 15 g di sale
- 2 g di caglio animale liquido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 5175.6 kJ / 1237 kcal
- Protein
- 66.3 g
- Karbonhidrat
- 93.2 g
- Yağ
- 67.1 g
- Doymuş Yağ
- 38.8 g
- Sodyum
- 6614 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Primosale
4 Std. 45 Min
Caciotta fresca piccante
8h
Formaggio fresco
9h 45min
Liquore al caramello
72 godz.
Ricotta
5 Std. 30 Min
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Pasta sfoglia
3 godz. 40 min
Yogurt
12h
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Friselle
4h
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min