Cihazlar ve Aksesuarlar
Primo sale
Hazırlık 20 dk
Toplam 13sa 30 dk
1 Ricetta completa
Malzemeler
-
2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
-
50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
-
15 g di sale
-
2 g di caglio animale liquido
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Ricetta completa
Sodyum
6614 mg
Protein
66.3 g
Kalori
5175.6 kJ /
1237 kcal
Yağ
67.1 g
Doymuş Yağ
38.8 g
Karbonhidrat
93.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fermentazione
25 Tarif
İtalya
İtalya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Yogurt al naturale (nel boccale)
12sa 10 dk
Coppia ferrarese
1sa
Ricotta (TM6)
16sa 30 dk
Burro
40 dk
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18sa 20 dk
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12sa 15 dk
Yogurt
12sa
Ricotta
5sa 30 dk
Primosale
4sa 45 dk
Formaggio fresco
9sa 45 dk
Caciotta fresca piccante
8sa
Pane alla birra (TM6)
4sa