Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Knoblauchzehen
-
4
Stängel Bohnenkraut, frisch, abgezupft
veya 3 TL Bohnenkraut, getrocknet -
6
Zweige Thymian, frisch, abgezupft
veya 4 TL Thymian, getrocknet -
4
Zweige Rosmarin, abgezupft
veya 3 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt -
6
Stängel Oregano, frisch, abgezupft
veya 4 TL Oregano, getrocknet - 2 rote Peperoni, entkernt
- 2 TL Fenchelsamen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer aus der Mühle
- 1 Glas getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 200 g), Öl aufgefangen
-
200
g Öl
veya 200 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 5792 kJ / 1390 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 148 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürzmischung für Kräuterbutter
5 Min
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30 dk
Kräuter-Vinaigrette
10 min
Kräuterquark
10 min
Bärlauch-Joghurt-Dressing
15 dk
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 dk
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 dk
Thymian-Honig-Dressing
5 Min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 dk
Kurkuma-Möhren-Dip
5 Min
Pasta- und Pizzasauce
30 dk