Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g fillet paha ayam tanpa kulit, potong dadu (1 cm)
- 2 sdm saus teriyaki kental (thick teriyaki marinade)
- 1 sdm kecap asin
- ½ sdm maizena
- minyak, untuk mengoles
- 3 telur, grade A (masing-masing 65 g), dikocok lepas
- 1 jumput garam, sesuai selera
- 1 jumput lada putih bubuk, sesuai selera
- 1200 g air
- 250 g beras putih bulir pendek (beras sushi), dibilas
- 1 sdm cuka sushi
- 4 sdm furikake (abon Jepang)
- 2 sdt ebiko, tambahkan untuk hiasan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsi
- Kalori
- 987 kJ / 236 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 0.5 g