Salmon saus krim jamur dengan kentang

Salmon saus krim jamur dengan kentang

5.0 5 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
4 porsi

Malzemeler

  • air
    500 g
  • garam tambahkan sesuai selera
    1 ½ sdt
  • kentang
    600 g
  • mentega tambahkan untuk mengoles
    10 g
  • fillet salmon, segar, tanpa kulit (masing-masing 120-200 g, ketebalan berkisar 2 cm)
    4
  • lemon, disarankan organik kulit diparut (zest) dan jus
    1
  • lada hitam bubuk tambahkan sesuai selera
    1 jumput
  • bawang merah potong bagi dua
    100 g
  • jamur kancing iris-iris
    300 g
  • dry white wine
    50 g
  • krim
    50 g
  • selai keju (cheese spread)
    200 g
    200 g krim keju (cream cheese)
  • bubuk pala
    2 jumput

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porsi

Protein 45 g
Kalori 2763 kJ / 660 kcal
Yağ 48 g
Lif 4 g
Karbonhidrat 27 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster