Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 克 兔腿 ,切约2厘米小块
- 50 克 大葱 ,切片
- 3 片 姜 ,约10克
- 30 克 料酒
- 1000 克 水
- 适量 矿泉水 ,冲洗用
- 40 克 油
- 20 克 辣豆瓣酱
- 20 克 豆豉
- 100 克 大葱 ,切斜段
- 3 根 葱 ,切葱花
- 6 瓣 蒜头 ,拍碎
- 20 克 麻油
- 20 克 生抽
- 5 克 冰糖
- ½ 茶匙 花椒油 ,约3克
- 1 汤匙 红辣椒油 ,约12克
- 适量 白芝麻 ,装饰用
- 适量 无盐熟花生 ,装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2085.7 kJ / 499 kcal
- Protein
- 40.9 g
- Karbonhidrat
- 12.3 g
- Yağ
- 31.5 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1282.5 mg